VIDEO Scene şocante la Craiova. Au apărut primele imagini cu băieţelul care a căzut de la 8 metri înălţime, după ce s-a rupt tiroliana cu el

VIDEO Scene şocante la Craiova. Au apărut primele imagini cu băieţelul care a căzut de la 8 metri înălţime, după ce s-a rupt tiroliana cu el

Copilul a căzut la 8 metri înălţime şi a fost transportat la spital

Un băieţel în vârstă de 10 ani a căzut de 8 metri înlăţime, după ce s-a rupt tiroliana. Copilul a suferit leziuni şi a fost internat la Spitalul Judeţean din Craiova. Totul s-a întâmplat duminică, în Parcul „Nicolae Romanescu“ din Craiova.

Ştiri pe aceeaşi temă

Starea copilului este stabilă. Tatăl băiatului acuză de gravă neglijenţă pe administratorii locului de joacă, pentru că tiroliana fusese reparată necorespunzător. „Tiroliana era rupă şi legată cu bandă adezivă, în speranţa că o să reziste. Noi am venit la locul de joacă şi am ajuns la spital, iar acest lucru nu este normal“, a spus tatăl micuţului.
 
Accidentul a avut loc duminică, în Parcul „Nicolae Romanescu“ din Craiova. În imagini se vede clar cum coarda care face legătura între harnaşamentul de siguranţă şi scripetele tirolianei s-a rupt. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
 
Vom reveni cu amănunte!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările