VIDEO Scene sângeroase la Craiova după ce un interlop local a fost refuzat într-un bar. Cum au fost bătuţi clienţii şi au zburat scaunele şi scrumierele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
scandal bar craiova

Un interlop din Craiova a declarat război administratorului unui local din Centrul vechi al oraşului pentru că nu a fost acceptat înăuntru. După ce i-a aplicat acestuia un cap în gură, bărbatul şi prietenii care-l însoţeau au devastat terasa clubului.

Scandalul a a avut loc la clubul Buddha şi a început în jurul orei 03,30. Cristian Vlădescu, poreclit Ventura, a venit la local însoţit de aproximativ 15 prieteni. Administratorul fusese avertizat de agenţii de pază că tinerii pot crea probleme pentru că unii dintre ei miroseau a alcool şi a ieşit pe terasă să le spună acestora că nu pot intra în locaţie. „Un  agent de pază a mai observat la unul dintre ei avea ceva sub haină şi s-a gîndit că era o armă albă”, a declarat Dan Irimia, patronul clubului.

Ventura a fost cel care a reacţionat primul. Pe imaginile de pe camere de supraveghere ale localului se vede clar cum acesta se repede şi-l loveşte cu capul pe administratorul care-i explica de ce nu-i permite accesul în local.

„După acel moment, au aruncat cu scaune, cu scrumiere, au lovit clienţii. Un comportament inadmisibil. Doi dintre angajaţi au mers la medicina legală”, a mai spus proprietarul clubului.

Speriaţi, mulţi dintre clienti au preferat să părăsească imediat clubul, de teamă ca scandalul să nu ia şi o mai mare amploare. 

Sesizaţi, poliţiştii au ajuns imediat la faţa locului. "Cei mai mulţi dintre agresori au fost identificaţi şi urmează să fie aduşi la sediu pentru audieri. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere”, a declarat Mihaela Gîrd, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite