VIDEO Scenă de cascadorii râsului la Calafat: cum să duci o rablă la fier vechi

VIDEO Scenă de cascadorii râsului la Calafat: cum să duci o rablă la fier vechi

Rabla stătea de ani de zile la umbră, sub un copac

Proprietarul rablei din imagine a primit somaţie să o ridice de pe domeniul public şi să o ducă la fier vechi. Să rezolve problema cu ajutorul unei firme l-ar fi costat prea mult, aşa că omul a apelat la ajutorul unui prieten.

Bătăi de cap la Calafat pentru un şofer care încerca să ridice de pe un drum public o maşină abandonată. Omul a încercat, în repetate rânduri, să o pună în remorca unui excavator, dar rabla cădea aproape de fiecare dată.

Proprietarul autoturismului fusese somat de Poliţia locală să ridice vehiculul de pe domeniul public, altfel risca o amendă. Aşa că misiunea trebuia obligatoriu îndeplinită. 

Într-un final, rabla a fost ridicată cu succes, dar nu a şi fost aşezată aşa cum ar fi trebuit în remorca excavatorului. Cu chiu, cu vai, şoferul a ajuns la un centru de recoltare a fierului vechi.
 
Ridicarea maşinilor abandonate pe domeniul public în Calafat este o adevărată provocare pentru cei implicaţi. Poliţia locală din Calafat a dat somaţii tuturor proprietarilor de autoturisme abandonate să elibereze de urgenţă domeniul public.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările