VIDEO Raid al poliţiei la locuinţele unor persoane suspectate de furt de lemne

VIDEO Raid al poliţiei la locuinţele unor persoane suspectate de furt de lemne

Poliţiştii au efectuat 5 percheziţii la locuinţele unor persoane suspectate de furt

Poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale 12 Daneţi aveau informaţii că în zonă, mai multe persoane se ocupă cu furtul de lemne. Oamenii legii au efctuat 5 percheziţii în comunele doljene Apele Vii şi Celaru la locuinţele unor persoane suspectate de furt de lemne.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oamenii legii au confiscat în urma percheziţiilor cantitatea de 5,5 m.c. de lemne a cărei prevenienţă nu a putut fi dovedită. „Oamenii legii au controlat 8 autovehicule şi au condus la sediul poliţiei 7 persoane. Totodată, pe parcursul cercetărilor au fost identificate şi 2 persoane ca principali suspecţi de săvârşirea de infracţiuni silvice. Este vorba despre doi tineri de 19 ani, respectiv 22 de ani“, a spus Cătălin Dochia, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.  

VIDEO

 

Poliţiştii au aplicat şi două amenzi în valoare de 3000 de lei unor bărbaţi din Apel Vii pentru deţinerea de material lemnos fără documente care să ateste provenienţei acestora.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările