VIDEO Poliţistul muşcat de mână de un suspect violent şi-a salvat colegul de la moarte: „A încercat să îi înfigă o foarfecă în gât“

VIDEO Poliţistul muşcat de mână de un suspect violent şi-a salvat colegul de la moarte: „A încercat să îi înfigă o foarfecă în gât“

Un poliţist din Dolj a fost muşcat de mână de un individ violent

Un poliţist din Dolj a fost muşcat de un suspect violent care a fost eliberat săptămâna trecută din penitenciar. Agentul a fost chemat să-l liniştească pe tânărul din comuna Işalniţa, după ce acesta şi-a ameninţat familia cu o foarfecă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţistul muşcat de mână şi-a salvat colegul de la moarte, după ce acesta era să fie înjunghiat chiar de individul eliberat recente din penitenciar. Oamenii legii au fost chemaţi de familia agresorului care era violent şi care îi ameninţa cu moartea. „S-au deplasat la faţa locului şi proaspătul eliberat din penitenciar de Ministrul Justiţiei a încercat să îi înfigă o foarfecă în gât colegului de patrulă. Bărbatul şi-a ameninţat familia cu moartea, iar colegii mei s-au deplasat să aplaneze conflictul şi conflictul a degenerat, dar nu este dureros ultrajul infractorului, însă este mai dureros ultrajul şefilor. Doamna Ministru Carmen Dan vrea să îşi bată propriul record de anul trecut 330 de infracţiuni, dar anul acesta o să fie mai multe. De un an suntem minţiţi că o să întărească autoritatea, că o să fie schimbat uzul de armă, că o să fie mărite pedepsele pentru ultraj, dar nu se întâmplă nimic. Dacă nu ar fi avut o reacţie promptă cu siguranţă unul dintre poliţişti ar fi fost mort“, a spus Elvis Măceşeanu, preşedintele Sindicatului Poliţiştilor din Dolj.    
 

 
Agresorul a fost imobilizat de oamenii legii şi transportat la Spitalul de Psihiatrie, acolo unde a fost şi internat. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au deschis deja un dosar penal pentru ultraj.
 
Bărbatul de 28 de ani care l-a muşcat pe poliţist de mână este cunoscut pentru infracţiuni de violenţă. În timp ce se afla încarcerat la Penitenciarul Jilava i-a înfipt unui coleg o furculiţă în gât. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările