VIDEO Paznicul care a lovit şi înjurat o studentă, sancţionat de oamenii legii. Incidentul a avut loc la Spitalul Judeţean din Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O studentă din Craiova a fost lovită şi înjurată de paznicii Spitalului Judeţean din Craiova. Tânăra a depus plângere la poliţie, iar oamenii legii l-au sancţionat pe bărbatul filmat că o agresa pe tânăra de 19 ani.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean din Craiova au precizat că paznicul a dat dovadă de un comportament inacceptabil, iar acest lucru este inadmisibil. „Rolul agentului de pază este de a coordona accesul aparţinătorilor în spital, de a-l permite, ori de a-l opri. Acestă coordonare trebuie făcută conform fişei postului, într-un mod civilizat şi legal. Din imagini se observă cu uşurinţă că agentul de pază nu a acţionat conform regulamentului intern şi nici legislaţiei arătând un comportament agresiv fizic şi verbal faţă de aparţinătoare. Acest comportament nu poate fi justificat în niciun fel. Nu agreem acest comportament, iar spitalul va solicita lămuriri agentului de pază implicat în acest incident şi de asemenea firmei de pază şi se vor lua măsuri în consecinţă”, a spus Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt din cadrul Spitalului Judeţean din Craiova.

VIDEO

O tânără a fost agresată de un agent al echipei de intervenţie de la Spitalul Judeţean din Craiova

Tânăra lovită şi înjurată de unul dintre paznicii Spitalului Judeţean din Craiova a depus plângere la poliţie.

Oamenii legii l-au sancţionat pe agresor cu suma de 200 de lei. „Am intrat în spital pe la Poarta 2. Erau foarte mulţi oameni acolo şi eu le-am explicat de ce vreau să intru şi nu m-au lăsat, m-au băgat undeva jos cu multe persoane şi apoi m-au chemat la ei şi mi-au făcut semn să urc. Am urcat eu cu alte câteva persoane. Am urcat până la etajul 4. Am rămas pe hol şi aşteptam să vină asistentul să îmi spună ce trebuie să fac. Între timp, au venit băieţii respectivi, care şi ei erau jos când mi s-a făcut semn să urc. Mi-au zis să cobor, că nu înţeleg, că îmi bat joc de ei. Dânsul m-a tot împins şi l-am întrebat de ce mă atinge şi s-a enervat. La un moment dat am simţit ceva peste faţă, nu ştiu sigur dacă m-a lovit cu palma. Mi-am luat telefonul şi am început să filmez. A început să îmi dea peste mână şi m-a înjurat. În acest timp, ceilalţi râdeau”, a declarat, pentru sursa citată, tânăra pentru Jurnalul Olteniei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite