VIDEO Ce a păţit o badantă din România care a umilit în ultimul hal o bătrână de 91 de ani. „Mă enerva la culme. Abia se mişca“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia fusese angajată în Italia ca badantă în luna ianuarie. Cel care a dat totul în vileag a fost chiar fiul bătrânei batjocorite. Carabinierii au intervenit imediat.

Povestea româncei V.F., de 51 ani, începe la începutul anului 2020 când a fost angajată de o familie de italieni din localitatea Ostuni, provincia Brindisi, să aibă grijă de o femeie în vârstă de 91 de ani. 

La scurt timp, însă, unul dintre copiii bătrânei a sesizat că starea mamei sale se schimbase, era apatică, nu mai vorbea şi la fiecare zgomot tresărea. Şi, cel mai grav, pe corpul bătrânei apăruseră mai multe vânătăi.

Convins că este ceva în neregulă, bărbatul a sesizat autorităţile. Imediat carabinierii au intervenit şi au montat în casa femeii camere video pentru a urmări comportamentul româncei. Totul a ieşit la iveală în doar câteva ore. 

Badanta a fost surprinsă când o maltrata şi umilea pe bătrână. În ziua de 24 ianuarie, românca a fost ridicată de la locul de muncă. Iniţial, nu a recunoscut nimic, dar pusă în faţa imaginilor, femeia a recunoscut totul. „Mă enerva la culme. Abia se mişca“, le-a spus carabinierilor.

Conform presei italiene, Tribunalul din Brindisi a condamnat-o joi, 9 iulie, pe româncă la 3 ani de închisoare cu executare. 

Citiţi şi:

Tătaru vorbeşte clar despre necesitatea stării de urgenţă: Când avem zece mii de cazuri în trei-patru zile, la nivelul întregii ţări, se impune starea de urgenţă

Cum cred experţii că putem să oprim asaltul COVID-19 în România. „Ne aşteaptă vremuri grele“

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite