VIDEO Ce au păţit doi copii prinşi scuipând coji de seminţe pe stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO / Captură video
FOTO / Captură video

Poliţiştii locali din Calafat au fost cei care au surprins mai mulţi adolescenţi care stăteau pe o bancă, mâncau seminţe şi scuipând cojile pe jos. După ce i-au întrebat dacă le place ce au făcut în jurul băncilor, poliţiştii au adus două mături şi i-au pus pe copii să cureţe toată zona unde făcuseră mizerie.

Incidentul a avut loc duminică, 17 februarie, într-un cartier din Calafat. Câţiva poliţişti locali care patrulau prin zonă au văzut mai mulţi copii mâncând seminţe. În jurul băncilor unde stăteau minorii se formase un adevărat covor din cojile de seminţe aruncate pe jos.


"În jurul orei 13.30, pe bulevardul Tudor Vladimirescu (cartier Mogador), au fost surprinşi câţiva minori aruncând coji de seminţe pe trotuarul de lângă băncile unde se aflau", au precizat poliţiştii locali. Aceştia i-au filmat pe copii şi au postat pe Facebook imaginile cu minorii când măturau zona unde făcuseră mizerie. În aceeaşi postare poliţiştii locali au menţionat că cetăţenii prinşi că săvârşesc astfel de fapte (aruncat coji de seminţe/hârtii/gunoaie) pe domeniul public, vor plăti amenzi de la 300 la 700 lei conform HCL 253/2011.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite