VIDEO Pasajul subteran din Craiova, finalizat în proporţie de 90%

VIDEO Pasajul subteran din Craiova, finalizat în proporţie de 90%

Lucrările la pasajul subteran sunt gata înainte de termenul stabilit în contract

Lucrările la pasajul subteran vor fi gata pe data de 9 septembrie. Investiţia a fost finalizată în proporţie de 90%.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii firmei care se ocupă de investiţie susţin că pe data de 9 septembrie se va da drumul la circulaţie prin pasajul subteran. „Este o investiţie de care oraşul Craiova avea nevoie. Traficul cu siguranţă o să fie fluidizat în centrul oraşului“, a spus un şofer.
 
VIDEO
 
Execuţia proiectului privind realizarea pasajului subteran de la Universitate, pe sub intersecţia străzii Arieş cu A.I. Cuza, respectiv Împăratul Traian, cu scopul de a prelua traficul auto de pe bulevardul Carol I, a demarat pe 16 mai 2012, cu demolarea celor două imobile din vecinătate (cel de pe strada Eugeniu Carada, nr. 15, şi cel de pe strada Arieş, nr. 8) şi se va finaliza cu două luni şi zece zile mai devreme decât data prevăzută în contract.
 
Conform contractului încheiat au fost montate panouri electrice de monitorizare şi de informare a traficului, care anunţă conducătorii auto despre condiţiile în care se circulă în interior. Au fost montate şi camere de luat vederi. Investiţia din centrul oraşului a fost estimată iniţial la suma de 66 de milioane de lei. Firma care a câştigat licitaţia a realizat totul cu suma de 35,6 milioane de lei, fără TVA.    
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările