VIDEO Stadionul din Craiova, inagurat în prezenţa a peste 20.000 de spectatori. Olguţa Vasilescu: „O realizare pe care ne-am dorit-o si care a ajuns la bun sfârşit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul stadion din Craiova care a costat peste 54 de milioane de euri a fost inaugurat vineri seară printr-un show cu muzică, lasere şi o defilare.  La eveniment au participat mai multe glorii ale fotbalului din Bănie.

Noua arenă din Bănie a fost inagurată cu meciul amical dintre Universitatea Craiova - Slavia Praga. Evenimentul nu a fost însă unul de bun augur pentru olteni, iar CSU Craiova a pierdut cu 4 la 0 partida cu cehii de la Slavia Praga. „Oamenii din Oltenia îşi doreau foarte mult acest stadion şi iată că îl au. Acum iată că îl au şi sper că fotbalul să reînvie la Craiova”, a declarat Victor Piţurcă.

Modernizarea noului stadion din Craiova a costat aproximativ 54 de milioane de euro. Oltenii au declarat că arena arată ca un OZN, iar o astfel de investiţie trebuia realizată în Bănie. „Noul stadion arată de vis. Este exact cum au anunţat autorităţile şi mă bucur că o astfel de investiţie a fost realizată la Craiova”, a spus  un craiovean.

Lucrările la noul stadion din Craiova au început în septembrie 2015. A fost conceput de la bun început putea găzdui meciuri din cadrul UEFA Euro 2020 Tournament, FIFA WORLD CUP, UEFA Champions League, UEFA Europa League, FRF – Liga I. „Este o realizare pe care ne-am dorit-o si care a ajuns la bun sfârşit”, a precizat Lia Olguţa Vasilescu, Ministrul Muncii.

La eveniment au participat mai multe glorii ale fotbalului din Bănie, artişti, foşti jucători, dar şi politiciei. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite