VIDEO Mătuşa criminalei de la metrou a făcut primele declaraţii: „Eu cred că este bolnavă“. Familia tinerei ucise se pregăteşte de înmormântare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mătuşa Magdaleni Şerban a povestit că nepoata ei a dispărut în urmă cu patru luni
Mătuşa Magdaleni Şerban a povestit că nepoata ei a dispărut în urmă cu patru luni

Mătuşa Magdalenei Şerban, femeia în vârstă de 36 de ani din Craiova arestată joi, 14 decembrie, pentru omor şi tentativă de omor după ce a împins două tinere în faţa metroului, a povestit că aceasta se certa tot timpul cu părinţii. În urmă cu patru luni a vizitat-o, însă de atunci a dispărut şi nimeni nu a mai ştiut nimic de ea.

Mama Magdaleni Şerban a povetit că fiica ei ura femeile şi din această cauză ar fi comis rima. În Spania a fost abuzată sexual şi ar fi rămas cu sechele. În urmă cu patru luni a fost în Craiova, însă mătuşa femeii a povestit că s-a certat cu părinţii şi a dispărut, iar de atunci nimeni nu a mai ştiut unde a plecat. „Magdalena a fost acum trei sau patru luni la mine, însă s-a dus şi a stat câteva zile la mama ei. Şi eu am avut discuţii cu ea când a venit pentru că se certa cu părinţii. Au avut o locuinţă, iar fiecare îşi dorea să stea acolo şi de aici au apărut problemele. Păcat de Dumnezeu ce a făcut. Eu nu cred că este sănătoasă şi că este bolnavă. Ea nu a fost conştientă că a ajuns aşa. Mintea omului nu a judecat atunci. Eu nu stiu de unde a avut ea puterea aceasta să arunce o fată în faţa trenului“, a povestit Jana Şerba, mătuşa criminalei.

Magdalena Şerban este acuzată de omor şi tentativă de omor. Femeia a împins pe data de 12 decembrie o tânără de 25 de ani din Dolj sub roţile trenului, iar aceasta a decedat. Alina Ciucu, tânăra ucisă va fi înmormântată astăzi în comuna doljeană Ostroveni. „Alina a plecat în Bucureşti şi locuia cu prietenul ei. Ştiu că urma să se căsătorească şi îşi mai dorea foarte mult să îi renoveze casa mamei natural. O ajuta de fiecare data cu tot ce putea. Ea a fost crescută de o familie din localitate şi a primit o eduaţie aleasă“, a spus Silviu Preduş, primarul comunei Ostroveni.

Mătuşa Magdaleni Şerban a povestit că nepoata ei a dispărut în urmă cu patru luni

Alina Ciucu va fi înmormântată astăzi

Anchetatorii au stabilit că agresoara a mai încercat să comită o faptă similară în urmă cu câteva ore. Mama criminalei a mai povestit că Magdalena a suferit o depresie în Spania şi a fost internată şi tratată de medicii de acolo.

Mătuşa Magdaleni Şerban a povestit că nepoata ei a dispărut în urmă cu patru luni

Magdalena Şerban a fost arestată pentru omor şi tentatiă de omor

6488 de pacienţi cu boli psihice figurează în evidenţele Direcţiei de Sănătate Publică Dolj, iar 192 sunt bolnavi psihic periculoşi.    

  

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite