VIDEO Imagini cu Sorina filmate de familia adoptivă. Copila se simte bine şi este alături de părinţii şi de frăţiorul său de patru ani

VIDEO Imagini
cu Sorina filmate de familia adoptivă. Copila se simte bine şi este alături de
părinţii şi de frăţiorul său de patru ani

Primele imagini video cu Sorina

Avocatul familiei adoptive a Sorinei, fetiţa de 8 ani luată cu mascaţii din casa fostului asistent maternal care a crescut-o, a furnizat, duminică, primele imagini video cu copila alături de părinţii şi de fraţii săi.

Ştiri pe aceeaşi temă

În imagini, Sorina apare foarte liniştită şi fericită, fiind aşezată pe o pătură, la iarbă verde, într-un cadru rustic. Copila este filmată în timp ce se joacă şi povesteşte că face torturi din marţipan.

În plan secundar, se pot vedea în jur copaci, dar şi câteva găini.

Imaginile filmate au fost furnizate de către Liviu Belulescu, avocatul Ramonei şi lui Gabriel Săcărin, familia adoptivă a Sorinei.

“Copilul este foarte bine. Toata lumea întreabă oare ce face acum Sorina? Sorina se joacă împreună cu mama ei”, a declarat avocatul familiei Săcărin.

Potrivit sursei citate, la acest moment, Sorina este împreună cu mama, cu tatăl şi cu frăţiorul său de 4 ani. Între timp, la Craiova, mai multe persoane plecate din Baia de Aramă protestează, considerând că fetiţa a fost preluată în mod abuziv şi cerând asigurări că este bine.

„În urma valurilor de reacţii negative în cazul fetiţei adoptate, dar mai ales al interesului tuturor cu privire la starea actuală a Sorinei, am hotărât de comun acord împreuna cu familia să publicăm un video realizat în urmă cu puţin timp. 

Nu este un video complex sau regizat, cuprinde câteva secunde în care fetiţa se joacă relaxată cu mama şi cu fratele ei (nu am dorit şi expunerea acestuia)“, a scris pe Facebook o apropiată a familiei. 

Sâmbătă, după apariţia primelor fotografii cu Sorina alături de mama adoptivă, naşa fetiţei spunea că ar vrea să o vadă pe Sorina într-o filmare, şi nu în poze, „unde râde forţat”.

„Zâmbetul din poze mi se pare suspect. Au pus (familia adoptivă - n.r.) în poze o farfurie cu carne. Sorina nu mănâncă carne”, a spus naşa.

Pe aceeaşi temă:

Vlad Voiculescu, despre scandalul fetiţei luate cu mascaţii: Cei chemaţi să-i protejeze pe copii râneau pentru un partid, până de curând

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: