VIDEO Noi imagini cu autorul jafului armat de la BRD Craiova. Unde a fost filmat suspectul imediat după ce a dat lovitura

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

O nouă înregistrare video cu autorul jafului armat care a avut loc în 25 ianuarie la o bancă din centrul Craiovei a fost făcută publică, pe Facebook. Din imagini se poate vedea cum suspectul se plimbă liniştit printr-o piaţă din Craiova.

„Autor jaf bancar BRD Craiova , 25.01.2019. În video este surprins după faptă în Piaţa Baba Novac”, este mesajul care însoţeşte imaginile publicate pe Facebook de Gioni Bălan. Din imaginile făcute publice de craiovean, se poate vedea cum tânărul despre care se spune că este suspectul principal se plimbă liniştit pe o alee, fără să le dea nimic de bănuit persoanelor pe lângă care trece. La un moment dat, bărbatul, care poartă o glugă pe cap, trece prin faţa a doi bătrâni. Cei doi oameni nu au sesizat nimic suspect la tânărul care trece prin faţa lor.

Jaful s-a petrecut vineri, la prânz, la o sucursală BRD din Craiova. Un individ cu faţa acoperită a intrat în bancă, unde erau două angajate. Nu erau clienţi în interior. Bărbatul a ameninţat-o pe una dintre angajate cu un obiect care părea a fi un pistol. Din primele informaţii, ar fi fugit cu aproximativ 20.000 de lei, iar poliţiştii sunt în alertă. Jaful s-a petrecut la o sucursală BRD din centrul Craiovei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite