VIDEO Hoţ amator privind direct spre camera video de supraveghere. Bărbatul a spart o bancă într-o comună din Dolj

VIDEO Hoţ amator privind direct spre camera video de supraveghere. Bărbatul a spart o bancă într-o comună din Dolj

Hoţul, surprins de camerele de supraveghere

Incidentul a avut loc la Sucursala CEC Bank din localitatea doljeană Moţăţei. Un bărbat a reuşit să intre în sediul băncii şi a încercat să spargă seiful. Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere arată că hoţul este un "începător", iar poliţiştii speră să-l identifice cât mai repede.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 12/13 iunie, după miezul nopţii. Bărbatul reuşit să intre în locaţie după de a făcut o gaură în perete. Nimeni nu a auzit vreun zgomot. A intrat în bancă în jurul orei 1 şi 50 de minute.

Purta o geacă şi o căciulă. După ce a reuşit să spargă şi uşa de la încăperea unde se afla seiful, hoţul s-a" încălzit" şi s-a dezbrăcat. Poliţiştii au fost sesizaţi abia dimineaţa când casiera băncii a venit la muncă şi a văzut că într-un perete era o gaură.



"Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că, în noaptea de 12/13 iunie a.c., o persoană a pătruns prin efracţie în sediul agenţiei bancare, spărgând peretele din spate al imobilului respectiv, apoi a forţat uşa de acces în camera unde se afla seiful. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că seiful nu prezenta urme de forţare, iar în urma deschiderii acestuia, reprezentanţii băncii au stabilit că nu au fost înregistrate lipsuri.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au un cerc de bănuiţi şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat", a declarat mihaela Gârd, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

La începutul anului, o altă bancă din Craiova a fost spartă de un bărbat încă neidentificat. Hoţul a reuşit să fure 20 000 de lei după ce le-a ameninţat pe angajate cu un pistol.


 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: