VIDEO Cum fură şoferii motorină din autobuze. „Ce aveţi, bă, cu omul? Părinţii voştri nu furau la fel pe vremuri?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sofer motorina captura

Un şofer din Craiova a fost surprins când sustrăgea combustibil din rezervorul unui autobuz. Bărbatul a parcat vehiculul departe de ochii lumii, fără să bănuiască, însă, că va fi filmat. Imaginile făcute publice au fost imediat comentate de internauţi. "Nu ne mai facem bine"

Şoferul, angajat al Regiei Autonome de Transport Craiova de peste 10 ani, a parcat autobuzul în curtea unei firme de construcţii unde i s-a părut că nu e nicio mişcare. Habar n-avea că, după o perdea, cineva îl va filma. 

sofer motorină

Angajatul RAT apare în imagini la finalul operaţiunii, când tocmai strângea furtunul din rezervor, după ce umpluse deja două recipiente pe care le băgase în plase de rafie. Tacticos, omul a zăbovit în parcare, a deschis uşile, şi-a băgat sacoşele în maşină, s-a tot plimbat prin autobuz, iar apoi a făcut curat la locul faptei. 

Imaginile au fost postate pe grupul "Eşti din Craiova dacă..." şi au ajuns în atenţia conducerii RAT Craiova. "Angajatul nostru a fost identificat şi i se va desface contractul de muncă", a declarat Marcel Tănăsescu, directorul Regiei.

Postarea a fost distribuită de zeci de oameni şi a atras multe comentarii. Culmea, majoritatea dintre ele, în favoarea şoferului. 

"Ce aveţi, bă, cu omul? L-aţi pus repede pe Facebook. Părinţii voştri nu furau la fel pe vremuri? Dar atunci nu exista Facebook", a început un craiovean. 

"Mare branză ce a făcut el. A luat 10-15 litri de motorină!!! Aţi uitat că şi părinţii voştri tot aşa făceau pe la întreprinderile de stat să mai facă şi ei un ban extra!! Acum îl arătaţi pe ăsta cu degetul pe Facebook...de parcă a băgat mâna în buzunarul vostru să vă fure!! Arătaţi acest video părinţilor voştri şi întrebaţi-i dacă tot aşa făceau şi ei. Şi veţi vedea răspunsul... Treziţi-vă, oameni buni! Şi aveţi grijă de voi şi de familiile voastre...nu mai arătaţi pe alţii cu degetul pe Facebook", a adăugat imediat Ovi Vişu.

 "Să-i dea 5.000 lei pe luna să vedeţi că nu mai fură...păi la banii câştigaţi, cred şi eu ca fură", a sărit  în apărarea şoferului şi Iulian Adrian.

"Omul se descurcă, nu stă să se uite peste gard la ce face altu, tu, dacă ai avea ocazia să faci un ban în plus, ai da cu piciorul? Nouă ăstora fără salarii de 5.000 lei pe lună ne convine să dăm 4,50 pe litru decât 5,89", a comentat şi Alexandru Gulie. 

"Omu ăla nu fura, omul ăla îşi face un ban în plus, cei ce fură, sunt şefii lor, şi şefii şefilor lor, şi aşa mai departe..", a scris şi Mitrică Marius Adrian.

Craiovenii care au condamnat furtul, mai puţini la număr, au replicat. "Nu ne mai facem bine.

Hoţul mai are şi susţinători! Ne mirăm de ce suntem unde şi cum suntem.... ne merităm soarta...", a spus Florin Neacşu din Craiova.

"Cum să îi luaţi apărarea unuia care fură? Ai mei au fost amândoi muncitori, mama lucrând toată viaţa ei pe salariu minim şi tot ne-am descurcat fără să fure un ban. Vreţi sa faceţi bani? Faceţi cel mai greu lucru, puneţi mana pe carte. Datorită lăcomiei voastre şi dorinţei de a face bani uşor şi nemunciţi am ajuns cum am ajuns", a comentat şi Firu Cătălin Florin.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite