VIDEO Farmacistă spulberată pe trecerea de pietoni de o şoferiţă de 20 de ani. Imagini cumplite surprinse cu o cameră de supraveghere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost lovită în plin chiar pe trecerea de pietoni Captură video Facebook / Avizier Filiaşi
Femeia a fost lovită în plin chiar pe trecerea de pietoni Captură video Facebook / Avizier Filiaşi

Un accident de circulaţie grav a avut loc în comuna doljeană Brădeşti, localitate situată la 25 de kilometri de Craiova. Imaginile surprinse cu camerele de supraveghere au stârnit zeci de comentarii în spaţiul virtual.

Accidentul a avut loc în după-amiaza zilei de 16 decembrie, în centrul comunei doljene Brădeşti. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă arată cum o femeie în vârstă de 32 de ani, de profesie farmacist, se afla pe trecerea de pietoni.

Un autoturism opreşte în ultima clipă lângă trecere, însă o altă maşină vine cu viteză pe banda de lângă axul drumului şi o loveşte cu partea laterală. Femeia a fost aruncată câţiva metri în aer. Oamenii care au văzut întreaga scenă au sărit imediat în ajutorul victimei şi au sunat la 112.

Farmacista a fost transportată la spital unde a primit îngrijiri medicale. A scăpat cu leziuni care nu i-au pus viaţa în pericol.

Poliţiştii au demarat imediat cercetările. "O tânără de 20 de ani, din judeţul Gorj, care conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 32 de ani, din Malu Mare, care traversa pe trecerea de pietoni. Femeia era conştientă şi a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Accidentul a fost surprins pe camerele de supraveghere din zonă, iar imaginile cu momentul impactului au devenit imediat virale.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite