VIDEO Elena Udrea a primit la Craiova o paporniţă cu praz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Udrea a primit astăzi pe scena Filarmonicii din Craiova o paporniţă cu praz ca să îi amintească de olteni. Deputatul PMP a declarat că România are nevoie de un preşedinte care să ducă la capăt proiectele lui Traian Băsescu.

Elena Udrea a fost prezentă astăzi la Craiova la Întâlnirea Regională a Partidului Mişcarea Populară. Deputatul PMP a fost întâmpinată cu o paporniţă cu praz. Udrea nici nu a confirmat nici nu a infirmat dacă o să candideze la alegerile pentru preşedenţie. „Vrem să  scoatem USL de la guvernare. Trebuie să câştigăm alegerile din toamna acestui an pentru că este nevoie de un preşedinte care să continue proiectele demarate de Traian Băsescu. Suntem pe drumul cel bun, vom lua Oltenia din mâinile USL şi o vom da înapoi oltenilor“, a declarat Elena Udrea. 

VIDEO 

Nu exclud o alianţă cu PNL

Elena Udrea a mai declarat că poate fi luată în calcul şi o eventuală alianţă cu PNL. „Dacă vorbim de susţinerea unui candidat la preşedenţie care să îl bată pe cel al PSD, adică pe Victor Ponta, atunci alianţa ar putea fi o situaţie de luat în calcul. Nu vorbim despre susţinerea lui Crin Antonescu.  Trebuie să suţină candidatul nostru, ne bazăm şi pe electoratul PNL care ar vota candidatul Mişcării Populare“, a mai precizat deputatul PMP.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite