VIDEO Doi tineri, prinşi la Craiova cu un sfert de kilogram de canabis. Cum i-au găsit jandarmii

VIDEO Doi tineri, prinşi la Craiova cu un sfert de kilogram de canabis. Cum i-au găsit jandarmii

Jandarmii au observat autoturismul tinerilor staţionat într-o zonă retrasă, iar când s-au apropiat au simţit un miros persistent şi înţepător ce părea a proveni de la substanţe vegetale uscate cu efecte halucinogene. Când au văzut patrula, tinerii au devenit agitaţi, iar unul dintre ei a încercat să fugă.

Cei doi tineri, în vârstă de aproximativ 25 de ani, se aflau în cartierul 1 Mai din Craiova şi traseseră maşina într-un loc izolat, mai puţin luminat. Jandarmii care patrulau în zonă au observat autoturismul, s-au apropiat, i-au legitimat pe tineri şi i-au întrebat ce miroase în maşină.

"În momentul controlului rucsacului, unul din tineri a încercat să fugă aruncând pe jos un pachet de staniol care conţinea acelaşi tip de fragmente vegetale uscate, dar a fost prins şi condus la faţa locului pentru continuarea verificărilor. În urma percheziţiei autoturismului a mai fost descoperit, în interior, un recipient din plastic în care se afla o substanţă sub formă de pulbere alb-gălbuie, o folie de staniol rulată în care se afla un mugure uscat de plantă şi o cutie de mici dimensiuni de culoare galbenă ce prezenta urme de substanţă vegetală uscată. Având în vedere cantitatea substanţe descoperite (250 grame) şi suspiciunea că acestea făceau parte din categoria drogurilor de risc, s-a luat imediat legătura cu procurori din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova şi lucrători BCCO Craiova, aceştia din urmă deplasându-se în scurt timp la faţa locului”, se arată într-un comunicat emis de IJJ Dolj.
 
Cei doi tineri s-au ales cu dosare penale pentru consum şi deţinere de droguri de risc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: