VIDEO Dezastru în Craiova după o ploaie torenţială. Străzile au ajuns să semene mai degrabă cu nişte piscine prin care au „înotat“ oameni şi maşini

VIDEO Dezastru în Craiova după o ploaie torenţială. Străzile au ajuns să semene mai degrabă cu nişte piscine prin care au „înotat“ oameni şi maşini

Ploaia a făcut ravagii în Craiova

Inundaţii de proporţii la Craiova, acolo unde canalizarea nu a făcut faţă după o ploaie torenţială, iar apa s-a strâns în ritm rapid şi i-a luat prin surpindere pe şoferi. Străzile au ajuns în un ele zone din oraş să semene mai degrabaă cu nişte piscine prin care au „înotat“ oameni şi maşini.

Ştiri pe aceeaşi temă

Craiova s-a trezit sub ape, după o oră de ploaie toarenţială, mai multe străzi au fost inundate, iar cei prinşi în stradă, fie că erau pe jos sau la volan au avut o seară grea. Apa s-a strâns imediat în ritm rapid, iar în unele locuri depăşea şi un metru, iar acest lucru i-a luat pe şoferi prin surpindere. Zeci de autoturisme au rămas blocate la Podul lui Electro şi în cartierul Bariera Vâlcii. „Peste 10 maşini au rămas blocare, iar la autoturismul s-a spart motorul. Toate care au rămas aici sunt avariate“, a spus supărat un şofer. 
 
VIDEO
Mai multe străzi au fost inundate în Craiova după o ploaie torenţială
 
Furtuna a pus la pământ si copaci care au strivit trei maşini parcate, iar în cartierul Craioviţa Nouă, un singur arbore a facut praf două autoturisme.
 
Unii craioveni au făcut haz de necaz şi au ieşit cu barca la plimbare pe străzi. 
 
VIDEO
Unii craioveni au ieşit la plimbare cu barca 
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: