VIDEO Deţinutul evadat de la Penitenciarul Pelendava, condamnat la un an de închisoare pentru că a fugit din spatele gratiilor

VIDEO Deţinutul evadat de la Penitenciarul Pelendava, condamnat la un an de închisoare pentru că a fugit din spatele gratiilor

Ion Cătălin Paicu, în vârstă de 22 de ani, din comuna Valea Stanciului, a fost condamnat definitiv la un an de închisoare pentru evadare.

Tânărul a evadat la sfârşitul anului 2014 de la Penitenciarul Pelendava din Craiova, iar timp de trei săptămâni a fost căutat zi de zi de oamenii legii. Pe data de 8 ianuarie 2015 a fost prins în comuna doljeană Valea Stanciului în locuinţa unui prieten.
   

Deţinutul care a evdat de la Pelendava a fost prins

Condamnat pentru evadare
 
Oamenii legii i-au întocmit lui Ion Cătălin Picu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de evadare. A fost condamnat de Judecătoria Craiova la un an de închisoare cu executare pentru evadare, la care s-au adăugat şi cele 837 de zile de închisoare pe care inculpatul le mai avea de executat. 
 
Doljeanul a atacat sentinţa dată de magistraţi, însă ulterior şi-a retras cererea, iar Curtea de Apel Craiova a luat act de retragerea apelului.
 
Mai citeşte şi
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările