VIDEO Consilierul local din Dolj care susţine că a fost obligat de primar să îl masturbeze îşi caută dreptatea la CEDO. Poliţiştii fac cercetări pentru agresiune sexuală

VIDEO Consilierul local din Dolj care susţine că a fost obligat de primar să îl masturbeze îşi caută dreptatea la CEDO. Poliţiştii fac cercetări pentru agresiune sexuală

Consilierul local susţine că a fost abuzat sexual de primarul comunei Mîrşani

Constantin Ţurlea, în vârstă de 67 de ani, consilier local în comuna doljeană Mîrşani, susţine că în perioada 2010-2012 a fost obligat de edilul Constantin Ghencioiu să îl masturbeze în biroul acestuia.

Consilierul local care susţine că a fost obligat de primarul comunei Mîrşani timp de doi anis ă îl masturbeze îşi caută dreptatea la CEDO. „Eu nu mă las şi vreau ca primarul să plătească pentru tot ce mi-a făcut. O să depun plângere împotriva lui Constantin Ghencioiu la CEDO.El venea la mine descheiat la pantaloni şi cu …. în mână. Eu îl apucam cu două degete. Era primarul meu, nu puteam să-l refuz! Timp de doi ani am fost supus la perversiuni sexuale“, a povestit Constantin Ţurlea.

VIDEO

Consilierul local a povestit că a fost supus la perversiuni sexuale de primarul comunei Mîrşani în biroul acestuia 

 

VIDEO Consilierul din Dolj care susţine că a fost obligat de edil să îl masturbeze merge la detectorul de minciuni pentru a dovedi că a spus adevărul. Constantin Ghencioiu, primarul comunei Mârşani, este acuzat de un consilier local că în perioada 2010-2012 obişnuia o dată pe săptămână să îl cheme în birou şi să-l oblige să îl satisfacă sexual. Consilierul vrea să dovedească faptul că are dreptate şi azi a mers să dea o probă la detectorul de minciuni.

Constantin Ţurlea s-a dus în urmă cu două zile la sediul Inspectoratului de Polţie al Judeţului Dolj să depună plângere împotriva primarului Constantin Ghencioiu pentru abuz sexual, însă după câteva minute s-a răzgândit şi le-a spus oamenilor legii că o să depună reclamţia direct la Ministerul Administraţiei ŞI Internelor. Poliţiştii fac cercetări pentru agresiune sexual.

Consilierul local susţine că timp de doi ania  fost obligat de primarul comunei Mîrşani să îl masturbeze în biroul acestuia.

Primarul din comuna doljeană Mîrşani a negat toate acuzaţiile. Constantin Ghencioiu a declarat că nu are timp să meargă la detectorul de minciuni. „Nu este vorba decât de o răzbunare. Nici nu poate fi vorba de aşa ceva, e un bolnav“, a povestit edilul.       

Mai citeşte şi

VIDEO Consilierul local din Dolj care susţine că a fost obligat de primar să îl masturbeze a trecut testul poligraf: „Suntem de râsul lumii în toată Europa“

VIDEO Consilierul local care susţine că a fost supus la perversiuni de către primar: „Îl apucam cu două degete. Îmi era scârbă“. Edilul: „Nu este adevărat“

 

   
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările