VIDEO Atenţie! Imagini care vă pot afecta emoţional! Un hoţ minor a ameninţat o vânzătoare că o loveşte cu o sticlă în cap: „Taci din gură că te lovesc“

VIDEO Atenţie! Imagini care vă pot afecta emoţional! Un hoţ minor a ameninţat o vânzătoare că o loveşte cu o sticlă în cap: „Taci din gură că te lovesc“

Un minor a ameninţat vânzătoarea unui magazin că o loveşte cu o sticlă în cap

Scene şocante într-un supermarket din Craiova au fost înregistrate de camerele de supraveghere. Vânzătoarea magazinului a trecut prin clipe de coşmar după ce un hoţ minor a ameninţat că o loveşte cu o sticlă în cap.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe imaginile suprinse de camrele de supraveghere ale magazinului se observă cum vânzătoarea îngrozită înceracă să apere şi îşi pune mâinile în faţă. Tânărul care intrase în supermarket să fure a luat o sticlă şi a amenintat-o pe femei că o loveşte în cap. „Vă daţi seama că sunt foarte speriată şi am depus plângere la poliţie. Îmi aduc aminte că mi-a spus doar atât: taci din gură că te lovesc“, a povestit vânzătoarea magazinului.
 
VIDEO
 
Incidentul s-a întâmplat ziua în amiaza mare, iar oamenii legii au astăzi au reuşit să îl identifice pe agresor, un copil de 12 ani. 
 
De cele mai multe ori minorii care săvârşesc astfel de fapte scapă nepedepsiţi „Nu răspund penal decât în măsura în care se dovedeste ca aveau discernământ, dacă a mai săvârşit fapte de acest gen, într-un final, tânărul va răspunde. Va fi pus fie în plasamant, fie va fi instituită o altă măsuăa care să asigure garanţii suplimentare“, a spus Andrei Nicolici, avocat.
 
Patronul magazinului a declarat că va apela la serviciile unei firme de pază pentru a preveni astfel de evenimente pe viitor.          
      
 
citeste totul despre: