VIDEO Atenţie! Imagini care vă pot afecta emoţional: două persoane s-au înecat în Jiu, iar mai mulţi pescari au făcut glume pe seama lor

VIDEO Atenţie! Imagini care vă pot afecta emoţional: două persoane s-au înecat în Jiu, iar mai mulţi pescari au făcut glume pe seama lor

Două persoane s-au înecat sub privirile unor pescari care au făcut glume pe seama lor

Un bărbat de 49 de ani şi soţia lui s-au înecat duminică în momentul în care încercau să traverseze râul Jiu de pe un mal pe celălalt, cu două căruţe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele două persoane s-au înecat sub privirile mai multor pescari, care în loc să să îi ajute au făcut glume pe seama lor. 

Ştefan Biciu, de 49 de ani, din Calopăr şi concubina sa, Natalia Pistruescu, de 43 de ani, din Malu Mare, au fost scoşi astăzi din apele învolburate ale Jiului de pompieri.  
 
Cei doi soţi şi un alt bărbat au hotărât să treacă Jiul cu două căruţe legate la un singur cal. Fără să îşi dea seama apa a crescut simţitor, iar atelajele s-au dezmembrat. Calul a fost singurul care simţit pericolul şi nu a vrut să mai înainteze. 

Pe imagini se vede cum animalul este lovit, iar căruţele plutesc. Într-o fracţiune de secundă vine viitura, iar cei doi soţi sunt luaţi de ape.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările