VIDEO Cum au apărut Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda la Primăria Craiova. Cei doi s-au căsătorit civil de Dragobete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda în faţa primarului Craiovei FOTO Facebook Claudiu Manda
Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda în faţa primarului Craiovei FOTO Facebook Claudiu Manda

Olguţa Vasilescu, în vârstă de 44 ani, şi Claudiu Manda, 43 de ani, au decis să se căsătorească în ziua de Dragobete.

Politicienii au ales să-şi unească destinele în Sala Mare a Primăriei Craiova, cununia civilă fiind oficiată de primarul Mihail Genoiu.

Înaintea ceremoniei care a avut loc la ora 16.00, câţiva zeci de craioveni s-au adunat în faţa Primăriei Craiova şi i-au aşteptat pe miri cu lalele, care ar fi florile preferate ale Olguţei Vasilescu. Fosta ministră a Muncii a venit îmbrăcată într-un pardesiu alb.

Mirii au analizat mai multe variante pentru cununia religioasă, dar au hotărât în final să-şi jure credinţă în faţa lui Dumnezeu în Biserica Mântuleasa, situată în centrul Craiovei.

În privinţa petrecerii, mirii au stabilit încă de la început unde va avea loc: într-un pub situat la câţiva kilometri de Craiova al cărui prorietar este fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Dolj.


Cine sunt naşii

Claudiu Manda, preşedintele Comisiei de control SRI din Senat, şi Olguţa Vasilescu, fostul ministru al Muncii, au declarat că au ales să fie cununaţi de un cuplu de prieteni comuni. "Naşul e mai mic decât mine şi ca vârstă, şi ca funcţie. Sunt oameni cu suflet bun, de echipă", a mai declarat viitorul soţ al Olguţei Vasilescu.

Naşul se numeşte Ovidiu Flori şi este primarul comunei doljene Işalniţa, una dintre cele mai prospere din judeţ. Naşa  este Larisa Iuliana Flori, şefă de birou la Direcţia Elaborare şi Implementare Proiecte din cadrul Primăriei Craiova.

Petrecerea cea mare va avea,însă loc, pe data de 30 martie 2019. Au optat pentru această variantă întrucât foarte mulţi colegi de partid nu puteau să ajungă la nunta de la Craiova în ziua de Dragobete, iar cununia religioasă nu se putea desfăşura pe data de 30 martie întrucât nu se ţin slujbe fiind Postul Paştelui.  
Petrecerea din 30 martie va avea loc la Riviera Ballroom, un cort special amenajat unde vor putea intra peste 700 de invitaţi.

Cei doi politicieni au hotărât să se căsătorească la sfârşitul anului 2018. Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda se cunosc din 1997, dar au format un cuplu câţiva ani mai târziu. Amândoi au mai fost căsătoriţi şi au, fiecare, câte un băiat din relaţiile anterioare.
Olguţa Vasilescu este în politică din anul 1991, fiind promovată şi susţinută de Corneliu Vadim Tudor. În 2000 a ajuns deputat al României, iar 4 ani mai târziu, Vasilescu a trecut la PSD când a şi devenit colegă de partid cu viitorul soţ. Claudiu Manda a ajuns în Parlament în anul 2004.
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite