VIDEO Accidente trase la indigo la Craiova: după ce o maşină a intrat într-o staţie GPL, o alta a „zburat“ prin uşile unei benzinării

VIDEO Accidente trase la indigo la Craiova: după ce o maşină a intrat într-o staţie GPL, o alta a „zburat“ prin uşile unei benzinării

Accidente în Craiova

Cele două accidente au avut loc în decurs de 24 de ore şi au fost provocate de doi tineri, unul în vârstă de 20 de ani, cel de-al doilea în vârstă de 19 ani. La benzinărie, clipele au fost de groază. Oamenii au încercat să se salveze cum au putut când au văzut că în staţie intră cu viteză o maşină, loveşte alte două parcate regulamentar, iar una dintre ele este proiectată prin geamurile clădirii. Un client a fost rănit. Şoferul era începător.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul din staţia OMV, situată la ieşire spre Craiova spre localitatea Filiaşi, a avut loc în noaptea de 29/30 ianuarie. Un tânăr în vârstă de 19 ani a intrat cu viteză în benzinărie să alimenteze, dar n-a mai putut controla maşina. Şoferul avea de două luni permis de conducere.

"Un tânăr de 19 ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe Calea Severinului, a pătruns în interiorul unei staţii peco, pentru a alimenta. Întrucât nu a adaptat viteza, cel în cauză a pierdut controlul autoturismului şi a lovit alte două maşini care erau parcate regulamentar, una dintre acestea fiind proiectată în interiorul clădirii.

O singură persoana a fost rănită, un bărbat de 38 de ani, care se afla în interiorul unităţii, la  momentul producerii evenimentului. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă", au declarat reprezentanţii IPJ Dolj.
 
Bărbatul rănit era client. Era la una dintre mese şi bea o cafea. Şoferul începător le-a spus anchetatorilor că nu i-ar mai fi ţinut frânele şi de aceea nu a mai putut controla maşina. "Nu aveam viteză. Vreo 50 - 60 km/h, dar nu am controlat maşina pentru că nu-mi mai mergeau frânele", a declarat tânărul de 19 ani.

Sursa video Facebook/ Demster Hugo
 
Un accident asemănător a avut loc tot în Craiova, în seara zilei de 28 ianuarie. De data aceasta un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani a intrat într-o staţie GPL. Oamenii au trăit momente de coşmar de teamă să nu sară totul în aer.
 
"Accidentul a avut loc pe Bulevardul Dacia din Craiova. Un tânăr de 20 de ani, din localitatea Gherceşti, a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina în construcţia destinată angajaţilor staţiei GPL. Angajatul, în vârstă de 67 de ani, care se afla în interior nu a fost rănit.

Locuitorii din zonă au sunat imediat la 112 speriaţi că staţia GPL ar putea sări în aer. Din fericire, maşina nu a ajuns în zona buteliei de gaz, astfel că nu a existat niciun moment pericolul unei explozii. Singura pagubă rămâne distrugerea gheretei, pagubă pe care şoferul vinovat va trebui să o suporte în integralitatea. Poliţiştii au deschis pe numele lui un dosar penal şi urmează să fie sancţionat contravenţional", a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările