VIDEO Şoferul fugar care a accidentat o fetiţă şi pe tatăl ei pe trecerea de pietoni, arestat

VIDEO Şoferul fugar care a accidentat o fetiţă şi pe tatăl ei pe trecerea de pietoni, arestat

Şoferul fugar a fost arestat pentru 30 de zile

Ionuţ Cristian Manea zis „Jumbo“, şoferul care a accidentat pe data de 20 ianuarie o fetiţă şi pe tatăl ei pe trecerea de pietoni în cartierul Brazda lui Novac, iar apoi a fugit, a fost arestat. Alături de el mai sunt cercetaţi alţi de trei bărbaţi care l-au ajutat să ascundă fapta.

Oamenii legii au stabilit că pe data de 23 ianuarie inculpaţii Călin Laurenţiu Pop, Mădălin Floricel, împreună cu Cristian-lonuţ Manea, în scopul împiedicării şi îngreunării cercetărilor, au apelat la Marius Vasile Toma să îi ajute să dezmebreze autoturismul implicat în accident. La domiciliul lui Călin Laurenţiu Pop au tăiat şi distrus autovehiculul marca Mercedes-Benz şi l-au depozitat acasă la Marius Vasile Toma.

Şoferul fugar arestat

Cristian-Ionuţ Manea şi Mădălin Floricel au fost arestaţi  pentru 30 de zile, Călin Pop a primit arest la domiciliu, iar Marius Vasile Toma va fi cercetat sub control judiciar.    

VIDEO

Şoferul fugar a mai avut probleme cu lege în anul 2009, atunci când a fost arestat pentru lovire şi alte violenţe. Ca şi în cazul accidentului din cartierul Brazda lui Novac a fugit de locul faptei şi a fost arestat în lipsă. Pe data de 11 martie 2009 a fost prins şi dusă în arestul IPJ Dolj. Pe data de 19 iunie 2009 a fost eliberat provizoriu sub control judiciar. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările