Ventura, interlopul care a fost filmat când provoca teroare în centrul Craiovei, a fost reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
scandal bar craiova

Cristian Vlădescu, poreclit Ventura, a vrut să intre într-un club din Centrul Vechi al Craiovei însoţit de aproximativ 15 prieteni. Pentru că nu a fost primit, l-a lovit pe administrator şi a început să distrugă lucrurile din local.

Scandalul a a avut loc sîmbătă, 20 iulie, la clubul Buddha şi a început în jurul orei 03,30. Cristian Vlădescu, poreclit Ventura, a venit la local însoţit de mai mulţi prieteni. Administratorul fusese avertizat de agenţii de pază că tinerii pot crea probleme pentru că unii dintre ei miroseau a alcool şi a ieşit pe terasă să le spună acestora că nu pot intra în locaţie. „Un agent de pază a mai observat la unul dintre ei avea ceva sub haină şi s-a gândit că era o armă albă”, a declarat Dan Irimia, patronul clubului.

Pe imaginile de pe camere de supraveghere ale localului se vede clar cum acesta se repede şi-l loveşte cu capul pe administratorul care-i explica de ce nu-i permite accesul în local.

„După acel moment, au aruncat cu scaune, cu scrumiere, au lovit clienţii. Un comportament inadmisibil. Doi dintre angajaţi au mers la medicina legală”, a mai spus proprietarul clubului.

Speriaţi, mulţi dintre clienti au preferat să părăsească imediat clubul, de teamă ca scandalul să nu ia şi o mai mare amploare.

La două zile după incident poliţiştii au reuşit să-l prindă pe Ventura. „Bărbatul de 35 de ani care a lovit administratorul unui club, pe motiv că nu a fost lăsat să intre în locaţia respectivă, a fost reţinut de poliţiştii pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta de retinere, pentru săvarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice”, se arată într-un comunicat remis presei.

Interlopul a fost introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Dolj, iar marţi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunere de arestare preventivă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite