Unde-şi arunca săptămânal gunoiul o familie din Craiova. „Cât tupeu să ai să faci asta?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură VIDEO
Captură VIDEO

Scena incredibilă se petrece pe un bulevard de la marginea Craiovei. O cameră de supraveghere a surprins o femeie care avea o roabă plină cu gunoi şi un bărbat care trăgea după el un tomberon şi pe care le aruncă în mijlocul străzii

Poliţia locală a primit mai multe sesizări prin care cetăţenii reclamau că cineva îşi aruncă săptămânal gunoiul chiar în mijlocul străzii, pe bulevardul Nicolae Romanescu. 

Revoltaţi, locatarii din zonă au început pânda. "Tot urmăream, dar nu vedeam pe nimeni. Norocul nostru a fost că indivizii au fost surprinşi de camerele de supraveghere de la un magazin. Imaginile sunt revoltătoare. Cum să faci aşa ceva? Cât tupeu să ai să faci asta?", a povestit unul dintre locatari.

În imagini se vede clar cum un bărbat şi o femeie, însoţiţi de un copil, răstoarnă în mijlocul străzii o roabă plină cu gunoi şi o pubelă.

"În urma sesizărilor primite de Poliţia Locală, dar şi cu sprijinul vecinilor din zonă, a fost identificată o femeie din Craiova ( Mişu Ionela, în vârstă de 43 ani) care arunca deşeuri pe bulevardul Nicolae Romanescu. Aceasta a fost sancţionată cu o amendă în valoare de 1000 lei, potrivit Hotărârii de Consiliu Local nr. 107/2008 pentru aruncarea gunoiului pe domeniul public, dar şi cu o altă amendă de 1.000 lei, pentru că nu deţinea contract la propria locuinţă, cu operatorul autorizat", se arată într-un comunicat al Primăriei Craiova.

Vă recomandăm să citiţi şi:

În Italia începe testarea gratuită. „Vrem să ne luăm viaţa înapoi“

 

Analiză. Cine pierde şi cine câştigă de pe urma crizei guvernamentale

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite