Un poliţist din Dolj a refuzat o mită de 100 euro de la un şofer băut şi fără permis de conducere

Un poliţist din Dolj a refuzat o mită de 100 euro de la un şofer băut şi fără permis de conducere

Şoferul a fost prins în flagrant în timp ce îi oferea mită poliţistului Foto: Arhiva

Şoferul în vârstă de 37 de ani avea o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat şi nu poseda permis de conducere conducere în momentul în care a fost prins de oamenii legii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doljeanul în vârstă de 37 de ani din comuna doljeană Cerăt s-a urcat băut la volan şi fără permis de conducere, iar în localitatea Segarcea a pierdut controlul volanului şi a distrus o bancă din faţa unui imobil situat pe strada Eleşteului. Oamenii legii s-au deplasat imediat la locul accidentului şi l-au testat cu aparatul etilotest pe conducătorul auto, iar rezultatul a fost de de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Poliţiştii au stabilit că bărbatul de 37 de ani nu poseda nici permis de conducere. Doljeanul a încercat să scape de dosarul penal şi i-a a promis agentului şef adjunct de poliţie Ionuţ, Dragu Voicu suma de 500 de euro pentru neîndeplinirea atribuţiilor de serviciu în legătură cu faptele constatate. 
 
Prins în flagrant
 
Poliţistul Ionuţ Dragu Voicu a informat conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, dar şi pe lucrătorii Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj, care au pus imediat la cale un flagrant. Şoferul băut şi fără permis a fost prins în timp ce îi oferea omului legii suma de 100 de euro. A fost imediat reţinut pentru dare de mită, iar ulterior arestat pentru 30 de zile. 
 
citeste totul despre: