Un oltean a scos la vânzare, pe Facebook, un tun „din Al Doilea Război Mondial“. S-a dat în doar 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tun scos la vânzare pe internet FOTO Facebook
Tun scos la vânzare pe internet FOTO Facebook

Suma cerută de bărbat, de loc din Craiova, a fost echivalentul preţului unei puşti de vânătoare de calitate bună. Armele de război, inclusiv tunurile, pot fi tranzacţionate între colecţionari dacă sunt inactivate de un specialist şi nu mai pot fi folosite ca arme, ci doar de decor.

Un bărbat din Craiova a scos la vânzare, pe un grup de Facebook cu anunţuri gratuite, un tun despre care spune că este din Al Doilea Război Mondial.

„Tun cu ghiulele din al 2'lea război mondial 3000Euro cu transport", este textul anunţului, la care au fost adăugate mai multe fotografii, postat pe grupul Anunţuri Gratuite Craiova.

Anunţul a stârnit un adevărat val de glume la adresa vânzătorului şi a „mărfii”. Sute de oameni au postat comentarii care mai de care mai haioase. „Dai la schimb? Puţin folosit in Irak”, l-a întrebat cineva. „Schimbi cu mitraliera? Bineînţeles diferenţa de la mine 3kg de coca”, a fost propunerea altui utilizator.

Culmea este că vânzătorului le-a şi răspuns, postarea care a stârnit cele mai multe reacţii fiind: „Al meu are cauciucuri noi”.

S-au făcut multe glume, dar au fost şi persoane care l-au avertizat pe vânzător că ar putea avea probleme cu Poliţia. De altfel, orice fel de armă poate fi vândută doar cu respectarea unui regim legal strict. Excepţie fac armele dezafectate (cum este şi cazul tunului oferit spre vânzare), care nu mai pot fi folosite decât pentru rol decorativ, deoarece elemente de percuţie au fost înlăturate, iar arma a fost deformată prin adăugarea unor elemente de blocare.

Tunde vânzare pe internet FOTO Facebook

La aproximativ 24 de ore după postare, craioveanul a revenit cu un update şi a spus că tunul a fost vândut, fără a preciza preţul final. Oricum, cel cerut este echivalentul unei arme de vânătoare de o calitate bună, dar nu de top.

Vă mai recomandăm şi:

Raytheon, acuzată că a falsificat armament fabricat în România etichetându-l „Made in USA“

Focuri de armă pentru prinderea unor contrabandişti, la Botoşani. Maşina lor era burduşită cu ţigări VIDEO 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite