Un medic român din Germania şi-a uimit colegii cu talentul său. „Când operăm împreună, asta să faci“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa Facebook Iuliu Torje
Sursa Facebook Iuliu Torje

Iuliu Torje este medic ATI şi lucrează într-un spital Covid-19 din Germania încă de la începutul pandemiei. De Crăciun, medicul a vrut să le transmită un mesaj tuturor românilor, dar gestul său i-a surprins pe colegii străini.

Iuliu Torje este medic ATI la ECMO Center Klinikum Kassel din Germania şi se află în linia întâi încă de la începutul pandemiei. Torje a făcut parte din echipa de medici care a ajutat la transferul în Germania a primilor doi români care se aflau în stare gravă şi au primit tratament cu membrană extracorporală.

Chiar dacă a fost un an greu, tânărul medic român a vrut să-şi colinde compatrioţii virtual şi să le transmită un mesaj de încurajare.

"De multe ori nici nu ne dam seama cum se scurge timpul în clepsidra prezentului! E un Crăciun atipic intr o perioadă de cumpana! Rămâneţi sănătoşi! Avem puţine momente împreuna, dar am zis sa vă colindăm virtual! Crăciun fericit!", a scris doctorul pe pagina sa de socializare. 

Vocea tânărului medic i-a uimit pe colegii din Germania, mulţi dintre ei neştind că lui Iuliu Torje îi place să cânte. "Când operăm împreună asta să faci. Cântă!", i-au cerut medicii ATI.

Zeci de români au reacţionat după ce l-au ascultat pe Iuliu Torje. Oamenii l-au aplaudat şi pe Darius, fiul medicul român, care a fredonat şi el toată melodia spre amuzamentul tatălui. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Tragedie de Crăciun. Fotbalista Alice Cociuba a murit într-un accident de maşină. Avea doar 21 de ani

Senator AUR dormitând în Parlament: „Eram în poziţia vishuddha chakra, activează conexiuni mintale speciale“

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite