Un instructor educaţional de la un orfelinat din Craiova a fost suspendat din funcţie după ce a bătut un copil

Un instructor educaţional de la un orfelinat din Craiova a fost suspendat din funcţie după ce a bătut un copil

Copilul din centrul de plasament ar fi fost bătut de către cea care ar fi trebuit să îl supravegheze şi să îl educe. FOTO: Arhivă

Un instructor educaţional angajat la Centrul de Plasament ”Noricel” din Craiova a fost suspendat din funcţie după ce şefii instituţiei au primit semnale că a pălmuit un copil.

Scandal la Centrul de Plasament ”Noricel” din Craiova, unde una dintre angajatele în funcţia de instructor educaţional a fost suspendată pe motiv că ar fi agresat fizic unul dintre copii. Mai exact, aceasta l-ar fi pălmuit pe micuţ. La Centrul ”Noricel” din Craiova sunt îngrijiţi şi mulţi copii cu dizabilităţi psihice. 

La finele anului trecut, la un alt orfelinat din capitala Olteniei, doi tineri, o fată de 14 ani şi un băiat de 18 ani, s-au spânzurat, ambii motivând că nu mai pot trăi fără familii, umiliţi şi lipsiţi de iubire în centrele de plasament. Tragediile au stârnit un scandal naţional uriaş, care s-a lăsat cu un control ministerial la acest centru. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: