Un fals călugăr din Dolj le-a ţinut predici enoriaşilor înarmat până în dinţi.  Bărbatul a blestemat pe toată lumea când a fost reţinut: „Anatema dracului”

Un fals călugăr din Dolj le-a ţinut predici enoriaşilor înarmat până în dinţi.  Bărbatul a blestemat pe toată lumea când a fost reţinut: „Anatema dracului”

Falsul călugăr din Dolj a fost reţinut în anul 2011 de Poliţia Locală

Un fals călugăr din judeţul Dolj a fost reţinut de poliţia locală în anul 2011 pe Dealul Mitropoliie. Bărbatul a venit la procesiune să ţină predici despre sfârşitul lumii, înarmat cu două pumnale.

Doljeanul a fost prins în timp ce vorbea cu o enoriaşă, în dreptul unui cort în care mai mulţi călugări  vindeau obiecte de cult. Un poliţist local a observat că sub haină acesta ascundea un cuţit. Falsul călugăr a blestemat pe toată lumea în momentul în care a fost reţinut. „Anatema dracului, anatema dracului. O să ardeţi în flăcările iadului”, a spus călugărul prins în fapt.

Falsul călugăr din judeţul Dolj le-a spus poliţiştilor că îşi dorea să se facă cunoscut. A mai povestit că are putere mare, citeşte viitorul şi ghiceşte norocul. Bărbatul ascundea sub sutană două pumnale.

VIDEO     

Unul dintre pumnale era aşezat într-o teacă ataşat la curea şi avea 12 centimetri. Ce-l de-al doilea cuţit a fost găsit de forţele de ordine de-a curmezişul pieptului şi avea 7 centimetri. Falsul călugăr din Dolj a declarat că folosea instrumentele ca să taie pâine.

În faţa reprezentanţilor Patriarhiei, bărbatul din Dolj a recunoscut că nu aparţine niciunei mănăstiri.

Mai citeşte şi

Preot fără milă în judeţul Dolj. Cum a refuzat un slujitor al Domnului o înmormântare fără bani

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările