Un elev din Dolj s-a închis în fişetul din camera de cămin să chiulească

Un elev din Dolj s-a închis în fişetul din camera de cămin să chiulească

Elevul a sunat la 112 şi a spus că a fost sechestrat în dulap

Tânărul în vârstă de 18 ani, elev în clasa a-XII-a la Grupul Şcolar Căi Ferate Craiova, s-a închis ieri în dulap pentru a scăpa de ore.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Daniel Dinescu le-a spus colegilor că nu vrea să meargă la ore şi a decis să se ascundă în fişetul din camera. Pedagogul din cadrul instituţiei a venit în cămin să verifice dacă totul este în ordione, iar în momentul în care a văzut că dulapul nu are lacătul pus l-a închis. ''Băiatul a rămas închis în dulap aproximativ 15 minute, după care a sunat la 112. Noi am anunţat conducerea Grupului Şcolar Căi Ferate despre acest incident.'',a  spus Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.
 
A fost o glumă între colegi 
 
Conducerea Grupului Şcolar Căi Ferate Craiova a declarat că elevul a vrut să se răzbune, iar din această cauză a sunat la 112. Daniel Dinescu le-a spus poliţiştilor că a fost sechestrat de pedagogul liceului în fişet.''Elevul este sancţionat cu preavizul de exmatriculare. El s-a închis în dulpa şi un coleg i-a pus lacătul pe uşă. Doamna pedagog a venit şi l-a scos imediat de acolo.'',a spus Lavinia Craioveanu, directorul instituţiei.
 
Vom reveni cu amănunte!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările