Un craiovean a fost sfâşiat de un Rottweiler şi un maidanez. Bărbatul a ajuns la spital în stare gravă

Un craiovean a fost sfâşiat de un Rottweiler şi un maidanez. Bărbatul a ajuns la spital în stare gravă

Bărbatul a fost sfâşiat de un Rottweiler şi un maidanez Foto: Arhiva

Craioveanul în vârstă de 62 de ani a fost muşcat de un Rottweiler şi un maidanez. Bărbatul se află internat în spital Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială.

Bărbatul atacat de câini a suferit o serie de intervenţii chirurgicale pentru închiderea plăgilor. Craioveanul în vârstă de 62 de ani a precizat că a fost muşcat de mâini de faţă, de picioare. A avut noroc cu doi tineri care au trecut prin zonă şi l-au salvat din colţii animalelor. 
 
Câinele Rottweiler a fost verificat şi s-a constatat că nu are microcip, iar în acest moment se află la Adăpostul canin Breasta. 
 
Soţia bărbatului sfâşiat de un Rottweiler şi un maidanez a depus plângere la poliţie. „Se pare că este vorba de un metis de Rottweiler, care nu este crotaliat. În prezent se fac verificări pentru identificarea stăpânului câinelui, iar după ce persoana vătămată va prezenta certificatul medico-legal se va face şi încadrarea juridică a faptei“, au spus reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.    
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: