Un caporal de la „Scorpionii Negri” din Craiova, acuzat că racola minori în scop sexual. Le oferea 50 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă / Adevărul
FOTO Arhivă / Adevărul

Militarul în vârstă de 51 de ani a fost prins în flagrant în momentul în care se afla într-un apartament împreună cu un elev în vârstă de 15 ani. A fost reţinut şi apoi arestat preventiv.

Militarul, caporal la Brigada 26 Infanterie "Scorpionii Negri" din Craiova, are 51 de ani şi locuieşte în comuna doljeană Ostroveni. 

Bărbatul avea, însă, închiriat un apartament în Craiova unde, se pare, că aducea tinerii pe care reuşea să-i racoleze pe reţelele de socializare. 

Poliţiştii au primit informaţia şi au reuşit să-l prindă în flagrant exact în momentul în care în apartamentul militarului se afla un elev de 15 ani care acceptase să întreţină relaţii sexuale cu bărbatul contra sumei de 50 de lei.

Redăm mai jos comunicatul IPJ Dolj:

„La data de 20 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova, prin mijloace şi metode specifice, s-au sesizat din oficiu, cu privire faptul că, într-o locuinţă din Craiova, un bărbat ar intenţiona să întreţină raporturi sexuale cu un minor. 

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, unde, au fost identificaţi un bărbat de 51 de ani, din Ostroveni, care locuieşte fără forme legale în Craiova şi un minor de 15 ani, din Sadova. Cei în cauză au fost conduşi la sediul secţiei pentru cercetări şi stabilirea situaţiei de fapt. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de racolarea minorilor în scopuri sexuale, cercetările fiind preluate de către un procuror din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timişoara, Circumscripţia Teritorială Craiova şi ulterior extinse şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la act sexual cu un minor. 

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că bărbatul de 51 de ani, ar fi racolat minorul prin intermediul unei reţele de socializare, în vederea întreţinerii de raporturi sexuale, în schimbul unor sume de bani. În urma probatoriului administrat, în ziua de 22 octombrie a.c., bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, de către procurorul militar din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timişoara, Circumscripţia Teritorială Craiova, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la act sexual cu un minor şi racolarea minorilor în scopuri sexuale, fiind escortat de poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj. În ziua de 23 octombrie a.c., bărbatul în cauză a fost prezentat Tribunalului Militar Timişoara care a dispus arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, a acestuia".

Vă recomandăm să citiţi şi:

Sentinţă definitivă pentru tinerii care au furat mâna unei tinere moarte pentru că nu puteau să-i scoată inelul de pe deget

Vaccinare fictivă în Capitală. Percheziţii la un centru din Sectorul 2, unde s-ar fi eliberat certificate false. Toată echipa a fost schimbată VIDEO

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite