Un candidat la şefia CJ Dolj a murit în timpul unei întâlniri electorale, sub ochii fiului. „Să vină cineva, nu mai respiră”

Un candidat la şefia CJ Dolj a murit în timpul unei întâlniri electorale, sub ochii fiului. „Să vină cineva, nu mai respiră”

Gabriel Cristian Ciulu era de profesie inginer FOTO Ana Popescu

Gabriel Cristian Ciulu avea 54 de ani şi era candidatul PPU-SL la preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj. Ciulu a început să se simtă rău la câteva minute după ce a susţinut un discurs electoral în localitatea Dăbuleni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tragedia a avut loc vineri, 11 septembrie, în localitatea Dăbuleni. Gabriel Cristian Ciulu participa la o întâlnire electorală în aer liber. A susţinut un discurs, apoi s-a retras lângă ceilalţi colegi. La un moment dat, însă, a început să se simtă rău şi l-a rugat pe cel care se afla lângă el să-l ducă undeva să stea jos. 

Omul l-a ajutat imediat şi l-a dus în spatele clădirii unde avea loc întâlnirea electorală. „Să vină cineva, nu mai respiră", a strigat bărbatul când a văzut că starea lui Ciulu se înrăutăţea. Când a ajuns ambulanţa la faţa locului, Gabriel Ciului nu mai avea puls. 

Asistenta de la SMURD a încercat să-l resusciteze, dar toate eforturile au fost zadarnice. 
 
Gabriel Ciulu a suferit un stop cardiorespirator şi nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare care au durat mai bine de 45 de minute.
 
Întreaga scenă a fost urmărită de fiul politicianului care a sperat până în ultimul moment într-o minune. „De câteva zile se plângea că are o durere ciudată în piept, dar nu a fost la medic", au declarat apropiaţii lui Ciulu.
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările