Un candidat din Dolj a murit când a aflat că a ieşit primar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un candidat a făcut infarct la scurtă vreme de la numărarea voturilor. S-a chemat ajutorul de specialitate, s-au executat manevre de resuscitare, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Primarul comunei doljene Sadova, Eugen Safta, a murit noaptea trecută, la scurt timp după ce a aflat ca a fost reales primar. Eugen Safta fusese votat de cetăţenii comunei pentru că reuşise să înceapă modernizarea localităţii, iar oamenii doreau continuitate. Eugen Safta recâştigase cel de-al treilea mandat.

După ce a aflat că este câştigătorul scrutinului de duminică, 27 septembrie 2020, obosit, stresat de cele întâmplate în campania electorală, a început sa se simtă rău şi a făcut infarc. S-a încercat resuscitarea, dar nu a răspuns manevrelor. Decesul a fost declarat la ora 2,00. 

Primarula câştigat al treilea mandat, la aceste alegeri candidând din parte partidului Mişcarea Populară (PMP).

VĂ RECOMANDĂM ŞI: Cine a câştigat bătălia pentru Primăria Craiova. Rezultatele exit-poll-ului realizat de CURS-Avangarde

Alegeri locale 2020. Cine sunt candidaţii care vor scaunul de primar al Craiovei şi pe cel de preşedinte de Consiliu Judeţean

Primarul mort de la Deveselu a câştigat alegerile. Ion Aliman a murit în urmă cu 10 zile, de Covid-19

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite