Un bărbat s-a prăbuşit într-o groapă de 3 metri căscată pe un bulevard din Craiova. „A intrat un salvator cu o scară după el“

Un bărbat s-a prăbuşit într-o groapă de 3 metri căscată pe un bulevard din Craiova. „A intrat un salvator cu o scară după el“

Groapa în care s-a prăbuşit bărbatul FOTO Ana Popescu

Omul a ajuns la Spitalul de Urgenţă după ce a fost salvat de pompieri. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili dacă locul unde a căzut craioveanul era sau nu semnalizat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc în seara zilei de duminică, 27 octombrie, pe Bulevardul Olteniei, o zonă extrem de circulată din Craiova, chiar în apropierea staţiei de salvare. Un trecător a văzut când bărbatul s-a prăbuşit în gol în groapa adâncă de 3 metri şi a sunat la 112.

„În apropierea staţiei de salvare s-a intervenit pentru scoaterea unei persoane sex masculin căzută într-o groapă. La faţa locului s-au deplasat forţe de intervenţie din cadrul Secţiei Pompieri Craiova cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi un echipaj de prim-ajutor. Ajunşi la faţa locului, s-a constatat că este vorba de o persoană căzută într-o groapă adâncă de aproximativ 3 metri. Imediat a intrat un salvator cu o scară şi un dispozitiv de a asigura persoana respectivă. După scoaterea persoanei în siguranţă, aceasta a fost predată echipajului medical care i-a acordat primul ajutor medical. Bărbatul a fost transportat la spital pentru mai multe investigaţii”, au declarat reprezentanţii ISU Dolj.

Victima are 64 de ani şi este din Craiova. Omul a povestit că se întunecase şi nu a observat groapa. Medicii au constatat că bărbatul nu a suferit leziuni severe.

Din primele informaţii groapa a fost făcută de angajaţii de la Salubritate care efectuează o lucrare în zonă. Aceştia susţin că au pus indicatoare la faţa locului, dar cel mai probabil acestea au căzut şi ele în groapă. Locuitorii din zonă spun, însă, că nu au văzut ca groapa să fi fost semnalizată.
Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili dacă lucrătorii de la Salubritate au luat toate măsurile de siguranţă atunci când au executat lucrarea.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: