Tragedie în Craiova: Un bărbat a fost omorât în bătaie de un şofer pentru că mergea beat pe mijlocul drumului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a murit, după ce a fost bătut de un şofer deranjat că mergea beat pe mijlocul drumului. Victima are 41 de ani şi locuia în Italia.

Bărbatul de 41 de ani era din Olt, este absolvent al Liceului Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova, şi de câţiva ani este stabilit în Italia împreună cu familia sa.

Pe 20 decembrie a ajuns, împreună cu soţia şi copilul, la Craiova, la rude, pentru a petrece sărbătorile de iarnă.

Potrivit Poliţiei Dolj, citată de Mediafax, în noaptea de 21 spre 22 decembrie, bărbatul a băut şi a mers pe mijlocul drumului, pe o stradă din Craiova. Gestul său l-a deranjat pe unul dintre şoferi, care s-a dat jos din maşină şi l-a luat la bătaie.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, spune că şoferul l-a lovit cu pumnii, de mai multe ori, pe bărbatul de 41 de ani, după care a plecat.

Potrivit medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, bărbatul a primit mai multe lovituri în zona capului şi a ajuns în stare gravă la spital.

Bărbatul a fost internat la Clinica de Terapie Intensivă pentru Neurochirurgie, având mai multe traumatisme.
A doua zi, în Ajunul Crăciunului, acesta a fost dus, cu elicopterul SMURD, la un spital din Bucureşti. Potrivit unor surse din familie, bărbatul a murit sâmbătă, la spital.

Şoferul care-l bătuse a fost identificat la scurt timp de poliţiştii din Craiova şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite