Un bărbat din Dolj a agresat verbal doi poliţişti, iar acum este cercetat pentru ultraj

Un bărbat din Dolj a agresat verbal doi poliţişti, iar acum este cercetat pentru ultraj

Bărbatul din Dolj este cercetat în stare de libertate pentru ultraj

Marin Baboi, în vârstă de 47 de ani,  a fost reţinut pentru ultraj, după ce în urmă cu trei zile a agresat verbal doi poliţişti în incinta spitalului din Băileşti. Bărbatul este cercetat în stare de libertate pentru ultraj.

Bărbatul de 47 de ani a mers la Spitalul din Băileşti cu o rudă bolnavă şi le-a cerut medicilor să fie tratată imediat. Doljeanul le-a adresat injurii cadrelor medicale pe motiv că nu au intervenit mult mai prompt.
 
Medicii de gardă au sunat imediat al 112, iar doi poliţişti locali s-au deplasat imediat la Spitalul din Băileşti. La vederea acestora, doljeanul de 47 de ani i-a ameninţat cu acte de violenţă folosind un cuţit (briceag).
„Poliţiştii au intervenit şi l-au imobilizat pe bărbatul de 47 de ani, acestuia fiindu-i aplicată o sancţiune contravenţională de 1500 lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice“, a spus Amelia Barbu, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.
 
Marin Baboi, în vârstă de 47 de ani, din Băileşti, a fost reţinut pentru ultraj, însă procurorii l-au plasat astăzi sub control judiciar.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările