Un bărbat din Dolj, acuzat de agresiune sexuală şi lipsire de libertate în Spania

Un bărbat din Dolj, acuzat de agresiune sexuală şi lipsire de libertate în Spania

Bărbatul este acuzat de abuz sexual şi lipsire de libertate Foto: Arhiva

Ovidiu Nicolae, în vârstă de 33 de ani, din comuna doljeană Poiana Mare, este acuzat de lipsire de libertate şi abuz ssexual. Bărbatul a săvîrşit fapta în Spania în anul 2012.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Doljenaul a fost dat în urmărire internaţională de către autorităţile judiciare din Spania pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate şi abuz sexual, fapte săvârşite în anul 2012 pe teritoriul acestui stat. Ovidiu Nicolae a fost reţinut ieri de oamenii legii, iar magistraţii Curţii de Apel din Craiova au emis mandat de arestare pentru o perioadă de cinci zile pe numele bărbatului, urmând să ca în perioada următoare să fie extrădat. „Dispune arestarea persoanei solicitate Nicolae Ovidiu, pe o perioadă de 5 zile, începând cu data de 14 decembrie 2013 şi până la data de 18 decembrie 2013, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare. Cu recurs. Acordă termen la 18 decembrie 2013, ora 12:00, pentru înaintarea mandatului de arestare tradus în limba română”, se arată în încheierea de şedinţă a Curţii de Apel Craiova.
 
Bărbatul de 33 de ani le-a spus poliţiştilor că nu ştia că a fost dat în urmărire internaţională.  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările