Român executat în stil mafiot pe o stradă din Cancun. A fost împuşcat în cap prin luneta maşinii sub ochii altui conaţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Constantin Marcu, un bărbat în vârstă de 44 de ani originar din Craiova, a fost executat în stil mafiot pe o stradă din Cancun, Mexic. Bărbatul a fost împuşcat în cap prin luneta maşinii.

Bărbatul de 44 de ani a fost împuşcat în cap pe o stradă din Cancun, sub privirile unui alt craiovean, care se afla pe scaunul din dreapta al autoturismului condus de victimă. 

Sorin Constantin Marcu, implicat în Mexic în activităţi interlope, a fost chemat la o întâlnire de rivali şi executat în stil mafiot. Au fost trase trei focuri de armă, iar două dintre gloanţe l-au nimerit direct în cap şi a decedat pe loc. 

Potrivit presei locale din Mexic, autorităţile mexicane au reţinut un fost poliţist pe care l-au acuzat de crimă. Sorin Constantin Marcu se lupta cu o bandă rivală pentru a obţine supremaţia în zonă, existând informaţii că era implicat în activităţi infracţionale de anvergură.       

Sorin Cosntantin Marcu a fugit din România, după ce, în anul 2014, l-a atacat cu un cuţit pe un bărbat pe nume Dragoş Ţăndărescu. Evenimentul a avut loc la piscina Plaza Summer Club, la ieşire din Craiova. Bărbatul de 44 de ani a fost acuzat de tentativă de omor, însă imediat a fugit în Mexic, iar magistraţii Tribunalului Dolj au emis mandat de arestare în lipsă pe numele acestuia. „Încuviinţează cererea apărătorului ales a inculpatului prin care se solicită citarea acestuia în Paseo de Atizapan, nr.11, col.Jardines, C.P. 52970- Statul Mexic. Amână judecarea cauzei la 30 octombrie 2014, ora 11,00 pentru citarea inculpatului în Paseo de Atizapan, nr.11, col.Jardines, C.P. 52970- Statul Mexic. Pronunţată în şedinţa din Camera de Consiliu de la 29 Septembrie 2014 “, după cum se arată în încheierea de şedinţă a Tribunalului Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite