UPDATE/Un bărbat din Caracal s-a spânzurat la Spitalul Clinic de Neuopshiatrie din Craiova. Pacientul era internat la izolator

UPDATE/Un bărbat din Caracal s-a spânzurat la Spitalul Clinic de Neuopshiatrie din Craiova. Pacientul era internat la izolator

Bărbatul s-a spânzurat la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova

Marian Nanu în vârstă de 42 de ani s-a spânzurat în această dimineaţă cu un cearceaf la Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie din Craiova. Oamenii legii sunt la faţa locului şi încearcă să stabilească ce l-a determinat pe acesta să îşi pună capăt zilelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE/ Medicii au declarat că pacientul s-a internat pe data de 13 ianuarie după o tentativă de suicid. Bărbatul de 42 de ani a fost diagnosticat cu episod depresiv major şi a fost pus sub tratament. Marian Nanu a fost dus aseară în camera de izolare din cauză că prezenta episoade psihotice, iar cadrele medicale au vrut să fie în siguranţă.

Prof. univ. Dr Tuodor Udriştoiu, şeful Clinicii de Psihiatrie I Craiova, a declarat că în perioada următoare unitatea spitalicească va fi supravegheată video pntru a putea preveni astfel de cazuri.

Pacientul era internat la izolator, iar în această dimineaţă s-a sinucis. Soţia victimei nu a vrut să declare absolut nimic cu privire la acest incident.

În anul 2013 la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova un pacient a fost înjunghiat mortal de colegul de cameră.

Anul trecut un tânăr cu afecţiuni psihice a fugit tot de la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova  şi a băgat în comă un bărbat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările