Un băiat îndemnat de tată a ucis cu sânge rece o vulpe. Imaginile postate pe TikTok i-au şocat chiar şi pe poliţişti VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video
Captură video

Fapta s-a întâmplat în localitatea doljeană Cârna. Părintele a fost cel care a reuşit să prindă vulpea cu ajutorul unui laţ. Şi-a chemat apoi copilul, i-a dat o lopată şi l-a îndemnat s-o omoare. "Mai dă, mă. Dă la vulpiţa cea şirată".

Cel care a reuşit să prindă vulpea se numeşte Marin Mincu şi are 42 de ani, iar fiul său, Ştefan, are 15 ani. De faţă când a fost ucis animalul a fost şi un adolescent, tot în vârstă de 15 ani. Şi acesta a lovit animalul şi, în plus, a şi filmat totul.

Imaginile au fost postate pe TikTok, însă, de un prieten al adolescenţilor. Internauţii au fost şocaţi când au văzut postarea şi l-au auzit pe tatăl băiatului cum  îşi îndemna copilul să lovească vulpea cu o lopată. 

"Mai dă, mă! Mai dă! Dă la vulpiţa cea şirată!", spunea în timp ce fiul ucidea animalul. 

Poliţiştii din Dolj s-au sesizat imediat după ce imaginile au devenit virale. Au luat legătura cu tânărul care distribuise filmuleţul şi au ajuns imediat la cei care au comis fapta. 

"Poliţişti din cadrul Poliţiei oraş Segarcea-Secţia 14 Poliţie  Rurală Bârca s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în mediul on-line a fost postat un clip video privind uciderea unei vulpi, de către un tânăr, ce era instigat la săvârşirea faptei de către o altă persoană care şi filma actul infracţional. 

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că un minor de 15 ani împreună cu un alt minor de aceeaşi vârstă, ambii din comuna Cârna, ar fi ucis cu un corp contondent o vulpe care fusese prinsă într-un laţ, în curtea locuinţei, de tatăl primului minor, un bărbat, de 42 ani din comuna Cârna.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor fără drept, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizarea acestora sa se propună soluţie corespunzătoare  prin unitatea de parchet competentă", a declarat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Drama lui Colţescu: Povestea arbitrului care a indignat Europa. În 2008, a vrut să se sinucidă

 

Cum a devenit Sinaia o frântură de Elveţie. „Am investit pe termen lung, nu pe un an-doi”

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite