Uite bradul, nu e bradul! Primăria Craiova a demontat decoraţiunile din centrul oraşului pentru că încurcau desfăşurarea unor spectacole

Uite bradul, nu e bradul! Primăria Craiova a demontat decoraţiunile din centrul oraşului pentru că încurcau desfăşurarea unor spectacole

Centrul Craiovei, cu două zile de inaugurarea sărbătorilor de iarnă FOTO / gds.ro

Autorităţile craiovene au observat pe ultima sută de metri că bradul pe care vor să-l monteze în centrul Pieţei Mihai Viteazul încurcă spectacolele programate în perioada sărbătorilor de iarnă. Asta în condiţiile în care anunţau că la Craiova startul petrecerilor de Crăciun se va da vineri, 23 noiembrie. Reprezentanţii Primăriei susţin că vor rezolva problema în cele două zile rămăse.

Craiova a fost printre primele oraşe din ţară care a început pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. 

"Craiova intră în atmosfera de poveste a sărbătorilor de iarnă, cu toate cele peste un milion de luminiţe, de vineri, 23 noiembrie, şi până pe 7 ianuarie" este anunţul care apare pe site-ul Primăriei. Marţi, 20 noiembrie, însă, autorităţile locale au hotărât să facă schimbări în centrul oraşului pentru că ar fi omis mai multe aspecte. Mai exact, au dispus demontarea decoraţiunilor din faţa Prefecturii Dolj întrucât au realizat că scheletul bradului de Crăciun îi împiedica pe oameni să mai vadă ce se întâmplă pe scena montată în imediata apropiere.
 
"Ceea ce s-a făcut până acum s-a făcut de probă. Am dat jos scheletul metalic ce simboliza bradul pentru că era prea mare. Mai ales copiii nu puteau să vadă mai nimic pe scenă, vine Gaşca Zurli şi au nevoie de vizibilitate bună. Craiova nu va rămâne fără brad. Avem timp să rezolvăm problema", au declarat reprezentanţii Primăriei. Aceştia au adăugat că municipalitatea nu ar deconta demontarea luminiţelor, ci doar varianta finală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: