Ucigaşul tânărului de 19 ani din Craiova, condamnat la 14 ani de închisoare. Victima a murit încercând să îşi salveze cel mai bun prieten VIDEO

Ucigaşul tânărului de 19 ani din Craiova, condamnat la 14 ani de închisoare. Victima a murit încercând să îşi salveze cel mai bun prieten VIDEO

Tânărul de 19 ani a murit încercând să îşi salveze cel mai bun prieten

Robert Adrian Grigorie, în vârstă de 19 ani, din Craiova, a fost ucis în luna ianuarie, iar prietenul lui a ajuns la spital şi a fost operat. Criminalul a fost arestat, iar Tribunalul Dolj l-a condamnat la 14 ani de închisoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autorul, un tânăr de 21 ani, din comuna doljeană Pleniţa, a fost arestat pentru omor şi lovire sau alte violenţe. 

Moartea numitului Grigorie Robert Adrian a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei interne urmare a unei plăgi toracice înjunghiate cu secţionarea venei pulmonare drepte. Leziunile de violenţă s-au putut produce prin lovire cu corpuri dure şi tăietoare-înţepătoare, iar între leziunile de violenţă şi deces există legătură de cauzalitate directă, necondiţionată. Plaga tăiată înţepată toracică s-a putut produce prin lovire cu un corp tăietor-înţepător, posibil cuţit sau briceag cu lăţimea maximă a lamei de 1,7 cm şi lungime minimă a lamei de 6 cm“, au declarat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. 
 
Anchetatorii au stabilit că atacatorul şi prietenul lui Robert au avut un schimb dur de replici, iar apoi cearta a degenerat. Victima a murit încercând să îşi salveze cel mai bun prieten. Bogdan Nicolae Dosoftei a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Dolj la 14 ani de închisoare. Criminalul şi-a recunoscut fapta şi a cerut să beneficieze de reducerea cu o treime a limitelor de pedeapsă. Sentinţa nu este defintivă şi poate să fie atacată la Curtea de Apel Craiova.
   

Tânărul de 19 ani a fost ucis cu sânge rece în plină stradăProcurorii au mai stabilit că atacatorul după ce şi-a înjunghiat victimele a mers în apartament s-a spălat pe mâini şi a ascuns arma. „Inculpatul l-a înjunghiat cu un cuţit cu lamă rabatabilă tip briceag în zona toracică pe Grigorie Robert Adrian. 

După recepţionarea loviturii, Grigorie Robert Adrian a ieşit pe uşa din spate a blocului şi a mers într-o parcare din apropiere, unde a fost găsit de Buzatu Ionuţ Daniel şi Spiridon Spiridon Viorel, ulterior cadrele medicale sosite la faţa locului constatând decesul acestuia.Inculpatul a continuat agresiunea şi l-a înţepat cu cuţitul în zona coapsei piciorului drept şi a umărului drept pe Voicu Doru Gheorghe, care a fugit pe str.Maramureşului, iar apoi inculpatul a lovit cu pumnul în zona feţei pe Paraschiv Costel. 

După comiterea agresiunilor, inculpatul Dosoftei Nicolae Bogdan a revenit în apartament, unde s-a spălat pe mâini de sânge şi a ascuns cuţitul sub pătura de pe patul din sufragerie, unde a fost găsit de organele de ancheta“, se mai arată în referatul procurorilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările