Trei copii din Dolj au fost abandonaţi de mamă pentru un bărbat cunoscut pe Facebook. Tatăl: „Plâng de când a plecat“

Trei copii din Dolj au fost abandonaţi de mamă pentru un bărbat cunoscut pe Facebook. Tatăl: „Plâng de când a plecat“

Cei trei frăţiori au fost abandonaţi de mamă în urmă cu o săptămână

Trei fraţi din comuna doljeană Piscu Vechi se îneacă în lacrimi de o săptămână de când mama lor i-a părăsit pentru un bărbat cunoscut pe Facebook. Tatăl copiilor îşi imploră în lacrimi soţia să se întoarcă acasă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andreia, Daria şi Mari nu s-au obişnuit cu ideea că mama lor i-a părăsit în urmă cu o săptămână pentru un alt băbat din Timişoara pe care l-a cunoscut pe Facebook. Tatăl copiilor abia mai are putere să vorbească, însă cu lacrimi în ochi îşi imploră soţia să se întoarcă acasă.
 
„Copiii plângă după mama lor de când a plecat. Nu înţeleg cum a putut să îi abandoneze şi să plece după un bărbat pe care nu îl cunoaşte absolut deloc. Mi-a spus să îi las copiii în gara din Timişoara, iar de acolo o să îi recupereze. Cum pot eu să fac aşa ceva? Mie îmi este teamă să nu păţească ceva şi să ajungă să se prostitueze în străinătate. Chiar nu ştiu nimic despre ea şi sunt îngrijorat. A plecat la un bărbat pe care l-a cunoscut pe Facebook în urmă cu două luni”, a povestit Adrian Miţarcu, tatăl copiilor abandonaţi de mamă.
 
 
Bărbatul îşi imploră soţia să se întoarcă acasă
 
Oamenii legii au discutat cu femeia de 24 de ani care şi-a abandonat copiii, iar aceasta le-a spus că nu vrea să se mai întoarcă acasă. „Eu am vorbit cu ea înainte să plece după acest bărbat la Timişoara şi am încercat să o conving să renunţe la această idee. Mi-a spus că s-a îndrăgostit şi că nu o mai interesează de soţ şi de copii. Chiar nu ştiu ce s-a întâmplat cu sora mea, ea până acum o săptămână nu se gândea absolut deloc să îşi lase copiii singuri. Cei mici am văzut că sunt tot timpul trişti, iar băieţelul de 1 an şi 9 luni strigă toata ziua după mama lui. Este trist să vezi aşa ceva. Andreea are 6 ani, Daria 4 ani, iar Mari are 1 an şi 9 luni, iar acum sunt la vârsta când au cea mai mare nevoie de  mama lor”, a declarat Liliana Stavra, sora Ionelei Miţarcu.
 
 
Rudele nu înţeleg cum Ionela a putut să îşi abandoneze copilaşii
 
Vecinii nu înţeleg nici ei de ce femeia şi-a păsit cei trei copii. „Nu a fost niciodată bătută de soţ şi avea tot ce îşi dorea. El are animale şi aducea tot timpul bani acasă. Este adevărat că în ultima perioadă nu se mai ocupa de cei mici, dar nu am bănuit că şi-a găsit un alt bărbat. Am aflat acum o săptămână că a plecat la Timişoara după un bărbat de care s-a îndrăgostit. Nu vrea să se mai întoarcă acasă şi i-a spus soţului că poate să facă ce vrea cu cei trei copilaşi. O mamă care îşi iubeşte cu adevărat copiii nu poate să facă aşa ceva”, a precizat o vecină.
 
 
Ionela Miţarcu nu a putut să fie contactată pentru a afla de ce a ales să îşi părăsească copiii.
       

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: