Tragedie la Calafat. În decurs de câteva zile, trei dintre membrii unei familii au murit de COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soţii Tatiana şi Claudiu Barbu  FOTO Facebook / Tatiana Barbu
Soţii Tatiana şi Claudiu Barbu  FOTO Facebook / Tatiana Barbu

Doi soţi şi unul dintre părinţi au murit unul după altul din cauza Covid-19. Singurul nevaccinat era soţul, în vârstă de 43 de ani. El era şi singurul care nu avea comorbidităţi.

Moartea celor trei membri ai familiei Barbu din Calafat i-a şocat pe vecini şi prieteni. Totul s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni. Soţii Barbu locuiau împreună cu părinţii din partea bărbatului şi administrau o firmă de pompe funerare. 

Singura care ştia că are o problemă de sănătate era femeia. De altfel, Tatiana Barbu a şi fost prima care a aflat că are Covid-19. Apoi, şi-au făcut testele şi ceilalţi membri ai familiei şi toţi au ieşit pozitivi. 

Tatiana avea 45 de ani şi suferea de o boală autoimună. A fost internată la Spitalul Leamna de lângă Craiova, unde a şi decedat. Claudiu, soţul, rămăsese acasă, în izolare. S-a stins a doua zi după decesul femeii. 

Tatăl bărbatului a ajuns şi el la spitalul din Calafat în stare gravă. A murit la doar câteva zile după nora şi fiul său.

Conform DSP Dolj, femeia în vârstă de 45 de ani, cu comorbidităţi, era vaccinată cu două doze de Pfizer. Şi socrul său, în vârstă de 69 de ani, avea schema completă. Singurul care nu era vaccinat şi nu avea comorbidităţi a fost Claudiu Barbu, în vârstă de 43 de ani.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Profesoară din Craiova, anchetată după ce a fost acuzată că transmite pe internet mesaje false legate de pandemie

 

Cronica unui eşec anunţat. Guvernul Cioloş nu a trecut testul din Parlament. Doar 88 de voturi „pentru” VIDEO 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite