Tatăl românului executat în stil mafiot pe o stradă din Cancun: „Trei oameni au tras. Acel mercenar a fost plătit să spună că el l-a omorât“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român a fost executat în stil mafiot pe o stradã din Cancun, Mexic. Sorin Constantin Marcu, în vârstă de 44, din Craiova, a fost împuşcat în cap prin luneta maşinii. Bărbatul se lupta cu o bandă rivală pentru a obţine supremaţia în zonă, existând informaţii că era implicat în activităţi infracţionale de anvergură.

Sorin Constantin Marcu a fugit în anul 2014 din ţară, atunci atunci când a fost condamnat la opt ani şi patru luni de închisoare cu executare pentru tentativã de omor. Bãrbatul de 44 de ani din Craiova a fost dat imediat în urmãrire naţionalã şi internaţionalã, dar în urmã cu câteva zile a fost executat în stil mafiot în plinã stradã la Cancun, Mexic.

Potrivit presei locale din Mexic, autorităţile mexicane au reţinut un fost poliţist, pe care l-au acuzat de crimă. Acesta l-ar fi împuşcat în cap prin luneta maşinii. Tatăl bărbatului crede însă cã fiul lui a fost omorât la ordinului fostului şef, pentru care a lucrat ca bodyguard. „Fiul meu venea de la cumpãrãturi împreunã cu un prieten al lui, care îl ajuta acolo, în casã, şi au trecut pe lângã un local care aparţine unui român pentru a cumpãra nişte clãtite. La acest român fiul meu a lucrat ca bodyguard şi în ultimul timp relaţiile dintre ei s-au rãcit şi nu se mai suportau unul pe altul.

Acesta i-a promis cã o sã îl omoare dacã nu pleacã de bunãvoie şi a pus trei oameni înainte cu douã sãptãmâni şi l-au înjunghiat. Imediat dupã ce a ieşit din spital mi-a spus la telefon cã este bine şi sã nu mã mai îngrijorez. În momentul în care au ajuns în faţa localului, prietenul lui a coborât sã cumpere clãtitele şi atunci s-au luat dupã fiul meu, dar el a încercat sã fugã şi au ieşit încã trei oameni din restaurantul acestui român şi au tras cu armele în el. Trei oameni au tras, acel mercenar a fost plãtit sã spunã cã el l-a omorât“, a povestit pentru „Adevărul“ tatăl românului ucis la Cancun. 

Imagine indisponibilă

„Nu l-am mai vãzut de patru ani“

Sorin Constantin Marcu se lupta cu o bandã rivalã pentru a obţine supremaţia în zonã, existând informaţii cã era implicat în activitãţi infracţionale de anvergurã. Vecinii bãrbatului au povestit cã au aflat cã muncea în strãinãtate, dar cã nimeni nu le-a spus exact unde era plecat.

„Nu l-am mai vãzut de patru ani, dar am auzit cã avea o afacere în strãinãtate şi cã se descurca bine acolo. Acum douã zile am aflat cã a fost împuşcat în cap, dar nu ştiu şi de ce. Pãrinţii sunt oameni extraordinari şi îmi pare rãu pentru ce s-a întâmplat“, a spus un vecin. 

Imagine indisponibilă

Tatãl bãiatului vrea acum sã se facã dreptate. „Bãiatul meu a plecat legal din ţarã în anul 2014, dupã ce a fost condmant la opt ani şi patru luni pentru tentativã de omor. Fiul meu nu a putut sã rabde abuzurile la care erau spuşi oamenii bãrbatului pentru care lucra, îşi tundea oamenii în cap, îi lega cu lanţurile, îi bãtea, iar el nu a putut sã reziste. I-a trimis vorbã cã dacã nu înceteazã o sã îl omoare. A fost executat în stil mafiot. Bãiatul meu i-a spus fratelui cã se teme cã o sã fie omorât. Nu merita sã moarã aşa şi nimeni nu avea dreptul sã îi ia viaţa. Un copilaş de patru ani a rãmas acum fãrã tatã şi vreau ca cei care l-au omorât sã plãteascã şi sunt convins cã adevărul va ieşi la ivealã“, a mai spus Constantin Marcu, tatãl lui Sorin Constantin Marcu. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite